Nieuws /

Huka genomineerd voor WTC Twente Export Award 2015!

WTC twente

9 oktober 2015 - De World Trade Center Twente Export Award 2015 is een prijs die jaarlijks uit wordt uitgereikt aan een bedrijf of organisatie die zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering. Huka is één van de drie genomineerden! De uitreiking vindt plaats op woensdag 14 oktober in Metropool Hengelo. 

Naast Huka zijn ook Schuitemaker (Rijssen) en Trioliet (Oldenzaal) genomineerd. De jury heeft bij de selectie van de genomineerden vooral gekeken naar exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat. De juryvoorzitter is Louise van Weerden, lector internationale handel voor het MKB bij Saxion. Andere juryleden zijn Helga Zevenbergen (directeur SES Creative en winnaar Export Award 2014) en Dick Hoekstra (International Sales Director, BV Twentsche Kabelfabriek).

Uitreiking
De uitreiking vindt op woensdag 14 oktober a.s. plaats tijdens het International Business Forum in Metropool Hengelo en begint om 18.30 uur. De genomineerden moeten de jury overtuigen door middel van een pitch, een korte presentatie waarin enthousiast verteld wordt over het bedrijf. De prijs zal dit jaar worden uitgereikt door de heer Zafer Ates, Consul General of the Republic of Turkey in Deventer. U bent van harte uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn. Vanaf 17.30 uur bent u welkom in Metropool.  Aanmelden via: info@wtctwente.eu

Over het WTC Twente
De missie van het World Trade Center (WTC) Twente is het ondersteunen van bedrijven bij hun internationalisering en het bevorderen van internationale handel. Het World Trade Center Twente maakt deel uit van de World Trade Centers Association (WTCA), een wereldwijd netwerk van 750.000 bedrijven in 330 steden in bijna 100 landen. Het WTC Twente ondersteunt bedrijven met verschillende services waaronder een Business Club, handelsinformatie, internationale starters coaching, handelsscholing, economische missies en een Expat Center.

WTC Twente Export Award