Bedrijf

Pand foto Huka

Dichterbij een ideale wereld

In een ideale wereld heeft iedereen dezelfde mogelijkheden. Huka brengt die wereld iets dichterbij, met een assortiment dat een fysieke beperking (deels) opheft. In onze visie leveren we geen producten, maar mobiliteit, onafhankelijkheid en gemak. En dat doen we al sinds 1975.

Tijdens onze bestaansperiode hebben we de markt niet alleen leren kennen, maar ook richting gegeven. We innoveren, zijn creatief en werken met passie aan een breed mobiliteits- en revalidatieassortiment. Die ondernemende inslag betekent ook dat we goed kijken en luisteren naar de branche en oplossingen bieden waar vraag naar is.

Onze kernwaarden in de praktijk

Ondernemend, gepassioneerd en creatief. Dat zijn de drie kernwaarden waarop we ons bedrijf bouwen. Onze medewerkers ervaren die waarden als volgt:

Ondernemend - Proactief werken aan (nieuwe) producten en ideeën met elkaar delen. Meedoen binnen de samenleving, bijvoorbeeld door fietsen uit te lenen voor uitjes van zorginstellingen. De verantwoordelijkheid delen om succesvolle producten te maken, die het leven van onze klanten daadwerkelijk verbeteren.

Gepassioneerd – Het zichtbare plezier waarmee we samen aan (nieuwe) producten werken. Er elke dag volop voor gaan, op zoek naar de beste oplossing. Zodat klanten meer dan tevreden kunnen zijn.

Creatief – Een voorwaarde voor elk succesvol bedrijf en vooral voor bedrijven met innovatieve ambities. We kijken naar individuele klanten en hun behoeften en willen daar zo goed mogelijk op in springen. Een creatieve aanpak is dan ook een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.